WISSEL UW WINTERBANDEN, BESPAAR KOSTEN!
  HOME > AFTER SALES >
WINTERBANDEN > WINTERBANDEN WISSELEN VOOR ZOMERBANDEN
Voorjaar 
 
 

WINTERBANDEN WISSELEN !

 

DIT IS HET PERFECTE MOMENT
OM UW WINTERBANDEN
TE WISSELEN VOOR
ZOMERBANDEN

  

 

De bandenwissel komt er weer aan! Bij temperaturen boven de 7C is het verstandig om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Bij OVING profiteert u van deskundige montage en controle van uw banden.
 

 

Voordelen van zomerbanden bij temperaturen boven de 7C:
Met zomerbanden heeft u een kortere remweg
De rolweerstand is minder, waardoor u brandstof bespaart
Minder geluidsproductie tijdens het rijden
Een zomerband slijt aanzienlijk minder snel

Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe?
Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Of u nu in een voorjaarsbui terechtkomt of onderweg bent naar uw vakantiebestemming, een goede band met voldoende profiel is onmisbaar. Heeft u nieuwe banden nodig? Profiteer dan van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Het kan zijn dat uw wielen zijn voorzien van slotbouten. Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen.

Terwijl u onder het genot van een kopje koffie wacht, zorgen wij dat uw auto weer veilig met de juiste banden de weg op kan.

Wij hopen u snel in onze werkplaats te zien.

Met vriendelijke groet,


Het team van OVING
U kunt nu uw winterbanden wisselen, wisselen banden van zomerband naar winterband, winter banden wisselen voor zomerband, wisselen van winterbanden voor zomerbanden, ook bij oving opslag winterbanden en opslag zomerbanden, winterbanden kunt u bij ons opslaan, winterbanden in de zomer hebben een overnmatige slijstage, winterbanden omwisselen naar zomerbanden in de periode maart, autobanden verwisselen van winter naar zomer, winterbanden periode tot eind maart, wat zijn de banden wisselen kosten, kosten banden wisselen van winter naar zomer. De winterbanden wisselen wanneer, wanneer winterbanden wisselen