WISSEL UW WINTERBANDEN, BESPAAR KOSTEN!
  HOME > AFTER SALES >
WINTERBANDEN > WINTERBANDEN WISSELEN VOOR ZOMERBANDEN
Voorjaar 
 
 

WINTERBANDEN WISSELEN !

 

DIT IS HET PERFECTE MOMENT
OM UW WINTERBANDEN
TE WISSELEN VOOR
ZOMERBANDEN

  

 

Het is weer zover. u KUNT weer heerlijk genieten van de lente en de zomer! Dit betekent dat het weer tijd is voor zomerbanden.


Zomerbanden zijn van een andere rubbersamenstelling gemaakt dan winterbanden, waardoor ze beter presteren bij temperaturen boven de 7 C. Wanneer u met hogere temperaturen door blijft rijden op winterbanden, slijt het rubber extra snel.


Terwijl u onder het genot van een kopje koffie wacht, zorgen wij dat uw auto weer veilig met de juiste banden de weg op kan.
 
U kunt nu uw winterbanden wisselen, wisselen banden van zomerband naar winterband, winter banden wisselen voor zomerband, wisselen van winterbanden voor zomerbanden, ook bij oving opslag winterbanden en opslag zomerbanden, winterbanden kunt u bij ons opslaan, winterbanden in de zomer hebben een overnmatige slijstage, winterbanden omwisselen naar zomerbanden in de periode maart, autobanden verwisselen van winter naar zomer, winterbanden periode tot eind maart, wat zijn de banden wisselen kosten, kosten banden wisselen van winter naar zomer. De winterbanden wisselen wanneer, wanneer winterbanden wisselen